Een Achterhoeks hotel met veel services

In de Achterhoek vind je tal van mooie hotels die sfeervol en compleet zijn ingericht. Neem bijvoorbeeld Hotel BonAparte. Dit is een prachtig hotel dat zich heeft gevestigd in een monumentaal band in Lochem. Dit plaatsje bevindt zich in het oosten van het land, waar je van alles kunt beleven. Zowel het hotel als de omgeving kunnen je erg veel bieden tijdens een verblijf hier. Geniet in het hotel bijvoorbeeld van een duik in het verwarmde zwembad, of komt tot rust in de sauna. Maak een wandeling door de bossen en prachtige omgeving van de Achterhoek, of trek erop uit voor een bezoek aan verschillende gebouwen en monumenten. Kortom: de Achterhoek is zeker een bezoek waard.

Over Boetiek en Hotel Bon Aparte

Hotel BonAparte bevindt zich op een exclusieve locatie aan de voet van de Lochemse berg. Het is een uniek en eigenzinnig hotel dat authentieke gastvrijheid en kwaliteit uitstraalt. Wanneer je dit Achterhoekse hotel een bezoekje brengt, zal je heerlijk uitgerust weer vertrekken. Dit komt omdat het hotel verschillende wellness faciliteiten heeft. Denk aan een heerlijk zwembad om een duik in de nemen, een zonnebank om te werken aan je bruine kleurtje, en een sauna waar je lekker kunt zitten of liggen om je hoofd even leeg te maken. Boetiek en Hotel BonAparte is helemaal compleet ingericht en zal vast en zeker voldoen aan jouw wensen en eisen voor een hotel.

Trek erop uit en ontdek de omgeving!

Naast het prachtige hotel is er ook in de omgeving genoeg te beleven. Musea, sportparken, bossen, terrasjes, winkels en meer! In de omgeving van de Achterhoek vind je het allemaal. Aan zowel groot en klein is gedacht, voor iedereen valt er wel iets te beleven. Het is daarom ook zeker een aanraden om de Achterhoek eens een bezoek te brengen met je vrienden, familie of collega’s.

 

Een Achterhoeks hotel met veel services