Achterkant van de auto vernieuwd: Xenon en achterbumper

Het oog wil ook wat toch? Net zoals bij mensen een lekker kontje is niets mis mee toch? Nou ook bij auto’s zo. Mijn auto achterkant was op zich wel toe aan een upgrade. Zowel op functioneel als visueel vlak was er veel ruimte voor verbetering.

Een van die dingen die ik altijd al wilde is xenon verlichting. Xenon verlichting is een stuk beter dan normale auto verlichting. Ik vond het hier: https://www.carstyle.nl/xenon.html. Het is wel zaak een xenon lampen set te vinden die past bij de auto in mijn geval een BMW. Gelukkig hadden ze een setje die perfect past op mijn BMW. Enfin, direct besteld dus. Maar nu we toch bezig zijn aan de achterkant dacht ik waarom niet gelijk kijken of ze ook een goede achterbumper hebben. Want de huidige achterbumper laat wel sporen zien van eerdere botsingen.

Nou ik kon me geluk niet op want ze hadden ook een achterbumper precies op maat voor mijn BMW model, URL. Daar was ik uitermate content mee. Dus die heb ik gelijk mee besteld bespaar ook gelijk de verzendkosten.

Beide auto onderdelen direct laten monteren door een lokale garage, want ik heb geen tijd en daarbij twee linkerhanden als het aankomt op technische klusjes. Zogezegd zo gedaan na een paar dagen zaten zowel de xenon verlichting als de achterbumper correct op zijn plaats, en het ‘nieuwe kontje’ van mijn auto is een realiteit!

Ik krijg nu al complimenten op werk dat de auto er een stuk beter uitziet, van achterkant bezien dan. Nou dat smaakt wel naar meer carstyling avonturen ik zit er dus ook over na te denken om de voorkant ook eens grondig aan te pakken. Denk o.a. aan voorbumper maar ook de grill van de auto is aan vervanging toe.

Achterkant van de auto vernieuwd: Xenon en achterbumper