Altijd al eens een mooie reis willen maken? Ga naar Colombia en schrap dit item van je bucket list!

Wie wil er nou niet graag naar Colombia op vakantie?

Colombia is een land waar eigenlijk iedereen in zijn leven eens geweest moet zijn. Dit prachtige land biedt zoveel moois, het is haast niet te geloven! De meeste mensen bezoeken dit land vanwege de vele mooie stranden en prachtige natuur. De mooiste stranden van Colombia, deze zijn totaal niet te vergelijken met de Europese stranden. Dit geldt natuurlijk ook voor de natuur. De jungle van Colombia biedt een hoop bekijks en avontuur. Bezoek het Amazone gebied en ontdek de magie van de ware jungle! Bezoek duizenden oude jaren bossen in de jungle en ontdek wilde rivieren. Begeleiding van een gids is absoluut noodzakelijk in de jungle. Colombia heeft veel no go zones. Hou hier dus rekening mee!

 

Tropisch weer en prachtige natuur

Geniet van het heerlijke klimaat en de vriendelijke mensen in Colombia! Bezoek de kleurrijke steden en ontdek de meest prachtige stranden., hier staat het land om bekend! Playa Blanca is een magisch wit zandstrand. De zee hier is zo mooi dat niemand er meer weg wilt. Dichtbij gelegen ligt het eiland Cartagena, dit is fantastisch om te bezoeken! Cabo San Juan is een bekende stad. Deze staat bekend om de gigantische rotsblokken, jungle en stranden. Deze stranden zijn gedeeltelijk gelegen in de Jungle, bijzonderder kan haast niet! Al hoewel, de stranden van Punta Gallina zijn oranje! Wie op zoek is naar mooie stranden, kan zijn hart niet op in Colombia!

 

Bezoek de hoofdstad

Bogota is een wereldstad! De hoofdstad van Colombia is overal in de wereld bekend. Bezoek zeker de beste bezienswaardigheden van Bogota! Deze stad telt inmiddels al meer dan 9 miljoen inwoners. De hoofdstad telt ontzettend veel prachtige plekken om te bezoeken. Bijvoorbeeld Museo del Oro of Iglesia de San Francisco. Museo del Oro is ongetwijfeld een van de bekendste museums van Zuid Amerika. Bijvoorbeeld een zeer uitgebreide collectie goud is hier te vinden. Iglesia de San Francisco is de oudste kerk van Bogota, gebouwd rond circa 1550. De stad zelf is ook zeer geschikt om te wandelen. Bezoek oude panden en ontdek de historie van de stad! Een excursie door het Goudmuseum mag zeker niet ontbreken. Ontdek de mooiste plekken van Colombia, deze zullen zeker tegenvallen!

Altijd al eens een mooie reis willen maken? Ga naar Colombia en schrap dit item van je bucket list!