De leukste invulboekjes

Tegenwoordig zie je het steeds meer. In plaats van kant en klare kookboeken of agenda’s te kopen, worden ze steeds meer zelf gemaakt. Je kan het dan exact vormgeven zoals jij het wil en je kan zelf bepalen wat je er wel of niet in zet. Het vergt wat tijd en creativiteit, maar dan heb je wel een persoonlijk boek waar je altijd in terug kan kijken. Hieronder worden de leukste invulboekjes op een rij gezet.

Recepten

Een populair boek zijn kookboeken. In een regulier kookboek staan heel veel verschillende recepten. Uit ervaring blijkt dat meer dan de helft van de recepten niet gebruikt wordt. Je hebt dan veel geld betaald voor een kookboek, terwijl je er slechts enkele recepten uit gebruikt. Dat is zonde. Als je een eigen invul-receptenboek koopt, kan je je eigen favoriete recepten verzamelen. Leuk om creatief bezig te zijn, en je hebt altijd de lekkerste recepten bij de hand.

Geboorte van een kind

Vaak zijn het de moeders die de eerste babytijd tot in detail bij willen houden. Je hebt zogenoemde opgroeiboekjes waarin de ontwikkeling van een kind beschreven kan worden. Ook heb je boekjes voor de leukste uitspraken van je kind of een boek voor de mijlpalen van een baby. Dit is een leuke manier om de groei van je kindje bij te houden. Als ze later groot zijn, kan je nog eens met weemoed terug denken aan de tijd dat ze nog zo klein zijn.

Reizen

Het wordt steeds populairder om de reizen die je gemaakt hebt, tot in detail uit te werken achteraf. We maken met ons allen steeds vaker en verdere reizen. Hoe leuk is het dan om deze herinneringen altijd vast te kunnen leggen. Hiervoor zijn er ook invulboekjes te koop. De mooiste bestemmingen, hotels en stranden kun je hierin toevoegen. Fotootje erbij voegen en de herinnering blijft voor altijd.

Zoals je leest is er voor elk mogelijk onderwerp wel een invulboekje te vinden. Vaak zijn ze te koop in een boekhandel of te bestellen via internet. Nu is het ontzettend leuk om te maken, en voor later heb je mooie herinneringen vast gelegd.

De leukste invulboekjes