De populairste sieraden trends van het moment

De juiste sieraden maken elke outfit af. Sieraden zijn ook de aangewezen manier om je eigen unieke draai te geven aan je outfit. Ook de kleur en het materiaal van de sieraden maken uit voor de twist waar je naar op zoek bent. Ga je voor zilver of toch voor goud? Met de juiste aandacht voor de juiste details heb jij binnen no time een oogverblindende look samengesteld! Welke sieraden worden de aankomende periode het meest gedragen? Wij hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet.

Schakels 

Een soort ontwerp dat voorlopig nog niet van plan is uit het straatbeeld te verdwijnen zijn schakels; zowel aan tassen als sieraden zoals armbanden en kettingen. Deze schakels in verschillende formaten vinden we overal terug. Met deze stoerdere look maak je elke outfit compleet. Schakels zijn goed te combineren met leren jasjes, earcuffs of gelijksoortige oorbellen. 

Bedels en initialen

Bedels waren al lange tijd populair in sieradenland. Een nieuwe (oude) twist is er inmiddels bijgekomen: bedels met gegraveerde initialen. Deze zien we de aankomende periodes terug in bedels op kettingen, maar ook in grove ringen. De keuzes hierin zijn eindeloos: ga jij voor je eigen initialen of toch liever die van je moeder of partner? De veelzijdigheid van dit sieraad maakt het ook een ideaal kado. Draag jij ze in het zilver, of ga je toch voor gouden sieraden

Parels

Om extra op te vallen zijn parels weer terug als je beste vriend! Ideaal om te dragen voor bijzondere gelegenheden of juist lekker casual. Je kunt ervoor kiezen parels met elkaar te combineren in een ketting om te gaan voor een look met verschillende laagjes. Voor een high class uitstraling kan je natuurlijk ook gaan voor de tijdloze pareloorbellen of voor een modernere variant!

Voor iedereen en elke gelegenheid

Dit waren de trends van het moment! Nu ben jij helemaal op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen voor iedereen en elk moment. Ga jij voor stoere, grote schakels of toch liever voor de klassieke parels? Nu weet jij alles wat nodig is om van die ene outfit een echte look te maken!

De populairste sieraden trends van het moment