De tijdloze rugzakken van Herschel

De tijdloze rugzakken van Herschel

Het Canadese lifestyle merk Herschel Supply Co. is producent van tijdloze tassen, koffers, portemonnees, kleding en nog veel meer. Met name de rugzakken zullen je vast en zeker niet ontgaan zijn. Deze herken je namelijk aan de mooie details zoals de leren riempjes, kleurrijke ritsen en de aandacht die is besteed aan voor kwaliteit en afwerking.

Waarom een Herschel rugzak?

Heschel Supply Co. staat bekend om de kwaliteit en aandacht voor details. De rugzakken zijn allemaal erg stevig en zo ontworpen dat er niet wordt ingeleverd op draagcomfort. De rugzakken hebben allemaal een gewatteerd ruggedeelte en schouderriemen, zodat de tas niet in je rug of schouders snijdt wanneer je hem draagt. Verder zijn er een aantal details die heel kenmerkend zijn en in iedere Herschel tas terugkomen, zoals de rood met wit-gestreepte voering die in alle rugzakken zit. Ook hebben bijna alle tassen op de een of andere manier een bruin leren detail, zoals een bruin leren handvat, riempje of lipje van een rits.

Voor iedere gelegenheid en stijl een andere rugzak

Alhoewel Herschel geïnspireerd is op het Canadese outdoor-life, zijn de rugzakken niet alleen voor backpackers en stoere buitenmensen weggelegd. Het merk heeft namelijk een grote collectie tassen in allerlei stijlen en kleuren van de regenboog. Neem bijvoorbeeld het klassieke model Little America. Deze rugzak is bijna iconisch te noemen, met de leren riempjes aan de voorkant van de tas die de rugzak afsluit. Little America is momenteel in 41 (!) designs verkrijgbaar. Klassieke kleuren zoals zwart en donkerblauw met bruine riempjes zitten permanent in de collectie, maar ieder jaar brengt Herschel ook een aantal limited editions uit. Ook de Heritage is een onmiskenbare Herschel rugzak, die je in alle denkbare ontwerpen en kleuren kunt shoppen. Deze limited edition tassen hebben dan een speciaal kleurtje, printje of een aparte voering (anders dan de rood-wit-gestreepte). Zo kun je bij Herschel dus een unieke tas scoren die maar in een beperkte oplage verkrijgbaar is.

De tijdloze rugzakken van Herschel
Tags: