Denkt jouw auto zelf?

Verkeersveiligheid, je leest er tegenwoordig van alles over. Er vallen regelmatig doden in het verkeer, en dat is doorgaans te wijten aan de onoplettendheid van bestuurders. Hoewel fabrikanten er alles aan doen om hun auto’s zo veilig mogelijk te maken is al die techniek toch afhankelijk van de alertheid van de bestuurder van een auto. Je hebt tegenwoordig zelfs zelfdenkende auto’s die het inparkeren voor jou doen, en die ervoor zorgen dat je afstand houdt van je medeweggebruikers.
Je zit dan zo heerlijk ontspannen in je auto dat je er niet eens aan zou denken dat jouw medeweggebruikers niet al die moderne snufjes in hun auto hebben zitten.

Houd je hoofd bij het verkeer

Het is dan ook zaak dat je hoe dan ook altijd goed je hoofd bij het verkeer houdt, en dat je je in het verkeer zo min mogelijk laat afleiden. Je kan in het verkeer door veel zaken worden afgeleid, maar de belangrijkste factor heb je nu waarschijnlijk in de palm van je hand; je mobiele telefoon. Je komt in het verkeer immers heel snel in de verleiding om even je telefoon op te pakken wanneer er een berichtje binnen komt of wanneer je wordt opgebeld. Een meldtoon dat één van je facebook-vrienden een foto heeft geplaatst, en jij moet die foto natuurlijk gelijk zien en liken.

Veilig op weg met Brodit

Het is daarom zaak dat jij je mobiele telefoon op een goede plek hebt hangen, waar hij niet storend is, waar jij goed op het scherm kan kijken wanneer je bijvoorbeeld de navigatie aan hebt staan, en waar hij opgeladen wordt terwijl jij rijdt. Zo’n plek creëer je zelf met Brodit houder voor je iPhone 6. Een mooie telefoonhouder die ervoor zorgt dat jij en je mobiele telefoon veilig zijn.

Denkt jouw auto zelf?