Een lening voor zakelijk gebruik

Wanneer je een doel hebt dat niet kan wachten of waar je niet op wil wachten dan kan wat extra geld fijn zijn om je doel te realiseren. Dit geldt voor zowel privé als zakelijk. Wanneer je graag dat ene leuke bootje wilt kopen, de kinderkamer in orde moet maken of plotseling je auto aan vervanging toe is, kan wat extra privégeld prettig zijn. Ook wanneer je als ondernemer wilt groeien of uitbreiden dan kan je daarvoor wel wat extra geld gebruiken. Je kunt uiteraard je spaargeld aanspreken of externe investeerders inzetten, maar een zakelijke lening is ook een snelle manier om snel wat meer te besteden te hebben zodat je bijvoorbeeld die grote machine kunt kopen waarmee je die monster opdracht kunt binnenslepen. Overstappen.nl/zakelijk-lening/ helpt bij het kiezen van een zakelijke lening die past bij jouw bedrijfssituatie.

Financiering voor ondernemers en ZZP’ers

In veel gevallen kun je een zakelijke lening ook afsluiten bij je huidige bank. Echter betaal je in tegenstelling tot gespecialiseerde zakelijke kredietverstrekkers bij de grootbank vaak een vele hogere rente. Ben je eigenaar van een midden- en kleinbedrijf dan is een bank voor een zakelijke lening ook minder geschikt want banken richten zich meestal alleen op grote bedrijven wat betreft het geld uitlenen. Een zakelijke lening stelt je in staat om door te investeren in de groei van je bedrijf. Wanneer je een zakelijke lening afsluit leen je tijdens de looptijd tegen een voordelig rentetarief. Een zakelijke lening is een op maat gemaakt product. Er wordt door de kredietverstrekkers gekeken naar onder andere het doel van je geldlening bij het samenstellen van de lening en de voorwaarden.

De zakelijke reden waarom jij geld wilt lenen

De kredietverstrekkers stemt de lening dus af op het financieringsdoel dat jij met jouw bedrijf voor ogen hebt. Je kunt een financiering aanvragen voor een verbouwing, het kopen van apparatuur, transportmiddelen of personeel. Doorgaans is de zakelijke lening bedoeld voor een eenmalig afgebakende grote investering. Je weet dus vooraf meestal hoeveel geld je nodig hebt om je doel te kunnen bereiken Het gewenste bedrag ontvang je in één keer op je zakelijke rekening en vervolgens start je met een maandelijkse aflossing.

Overstappen helpt je groeien als ondernemer

Omdat een zakelijke lening meestal als doel heeft je bedrijf te laten groeien is het verstandig om een aantal kredietverstrekkers met elkaar te vergelijken. Zowel de voorwaarden als de rente verschilt namelijk per kredietverstrekker. Via de vergelijker van Overstappen.nl kun je deze vergelijking simpel en binnen enkele minuten doen. Overstappen toont niet alleen de voordeligste maar ook de lening die het meest past bij jouw financieringsdoel.

Een lening voor zakelijk gebruik