Gehoorbescherming tegen dagelijkse geluiden

Veel mensen hebben last van allerlei dagelijkse geluiden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een snurkende partner, pratende mensen tijdens het studeren of andere geluidsprikkels om je heen. Er zijn verschillende oplossingen voor als je geen last meer wilt hebben van deze dagelijkse geluidsprikkels. Zo kan je kiezen voor gehoorbescherming op maat, ook wel bekend als otoplastieken.

Wat zijn otoplastieken precies?

Bij otoplastieken wordt de gehoorbescherming op maat in het oor gegoten. Gehoorbescherming op maat is belangrijk, aangezien geen enkel oor hetzelfde is. Op het moment dat je voor standaard gehoorbescherming kiest, dan is de kans op lekkage groot. Dit houdt in dat de gehoorbescherming niet goed in de oren past, met gehoorschade als gevolg. Je kunt leren om te gaan met deze gehoorschade, maar dit kan niet meer verholpen worden. Maatwerk is bij gehoorbescherming dus erg belangrijk. Naast maatwerk kan je ook kiezen uit materiaal. Zo kan je gaan voor siliconen of acrylaat otoplastieken. Siliconen otoplastieken zijn zeer prettig in het oor, omdat ze lekker zitten. De siliconen versie beweegt mee in het oor en is de zachte variant van gehoorbescherming. Acrylaat otoplastieken is de harde en gladde variant. Deze gehoorbescherming wordt gemaakt met een 3D-printer om optimaal comfort te kunnen realiseren. Welk materiaal je ook kiest, de gehoorgang wordt bij otoplastieken perfect afgesloten van de dagelijkse geluidsprikkels. Hierdoor hoef je niet langer afgeleid te worden door prikkels om je heen en kan je genieten van een goede nachtrust, de mogelijkheid om goed te studeren en kan je zonder afleiding je eigen ding doen.

Geïnteresseerd in otoplastieken?

Heb je interesse in otoplastieken en wil je deze zelf graag aanschaffen? Neem dan een kijkje op de volgende website: https://www.gehoorbeschermingopmaat.nl/otoplastieken. Op deze website kan je alles vinden over otoplastieken en zie je precies welk stappenplan doorlopen wordt als je de otoplastieken gaat aanschaffen. Daarnaast is het mogelijk om meteen een offerte aan te vragen.

Gehoorbescherming tegen dagelijkse geluiden