Genieten begint bij dit landgoed in de Lutte

Wil je er een keer een weekendje tussen uit met je partner, beste vriend(in) of familielid? Dat kan gewoon in eigen land. Breng eens een bezoek aan het oosten van het land en bezoek het kleine plaatsje de Lutte. Tussen de prachtige natuur verscholen vind je landgoed en hotel de Wilmersberg; een heerlijke locatie waar je niets anders kunt dan genieten. De rust in de regio in combinatie met het vele groen kom je nergens anders tegen. Reden genoeg dus om een keer af te reizen naar de Lutte om landgoed de Wilmersberg te bezoeken. Ben je benieuwd wat dit de Lutte hotel nog meer te bieden heeft? Lees dan zeker nog even verder, wij vertellen je alles wat je moet weten! 

Landgoed in de Lutte

De Wilmersberg is een prachtig landgoed in het kleine plaatsje de Lutte en de perfecte locatie om een keer naar toe te gaan wanneer je er even tussenuit wil. Doordat het landgoed zo’n unieke ligging heeft waan je je in een totaal andere wereld dan je eigen thuisomgeving. Kom even helemaal tot rust en denk aan niets anders dan leuke dingen. Vergeet alle stress en drukte thuis en leef in het moment. Geniet van de mooie omgeving in de regio, en de vele faciliteiten van het hotel zelf en je hoeft je geen moment te vervelen.

Wat heeft het hotel te bieden?

Zoals net ook al kort werd benoemd, is er zowel in de regio als bij het hotel zelf genoeg te beleven. Maak een wandel- of fietstocht door de bossen of geniet van een duik in het verwarmde zwembad. Je kunt daarnaast ook gebruik maken van de sauna, het Turkse stoombad, de golf- en tennisbaan en meer. Voor zowel jong als oud is er meer dan genoeg te beleven. Of je nou liever actief bezig bent of juist even wil relaxen; bij de Wilmersberg in de Lutte zit je helemaal goed en hoef je je hier geen zorgen over te maken.

Afbeeldingsresultaat voor nederlandse vakantie

Genieten begint bij dit landgoed in de Lutte