Goedkoop overnachten in het oosten van het land

Een Achterhoeks hotel biedt allerlei verschillende faciliteiten, heerlijke lunches en diners, compleet ingerichte kamers en dat alles tegen een goede prijs! Hotel BonAparte is een hotel in de Achterhoek, aan de voet van de Lochemse berg. Het hotel beschikt over 38 sfeervol ingerichte kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Of je de Achterhoek nou een bezoekje brengt voor een rustgevend weekend, een actief midweekje of een combinatie van die twee: in de achterhoek hoef je je nooit te vervelen!

Achterhoekse vrijheid

Bij dit hotel in de Achterhoek voel je je direct thuis, dankzij de Achterhoekse gastvrijheid. Maar, ook de omgeving draagt hieraan bij. De prachtige bossen, de gezellige dorpjes, de knusse terrasje en de overige sfeervolle faciliteiten van de Achterhoek. Of je nou meer houdt van rust en wellness of juist van sport en actie: in het oosten van het land is alles mogelijk. Er is voor ieder wat wils, of je nou jong of oud bent en wat je interesses ook zijn.

Wat is er mogelijk bij een Achterhoeks hotel?

Een complete overnachting tegen een scherpe prijs: dat krijg je bij een goedkoop hotel in de Achterhoek. Alles wat je nodig hebt vind je bij Hotel Bon Aparte in de Achterhoek. Een compleet ingerichte kamer, verschillende faciliteiten in het hotel en een prachtige omgeving waar van alles te doen is. Neem een duik in het verwarmde zwembad, geniet van de sauna of werk aan je teint onder de zonnebank. Maar ook voor mensen die dol zijn op lekker eten is er niets te klagen bij dit Achterhoekse hotel. Het hotel beschikt namelijk over een brasserie en een luxe restaurant waar je beide voor een goede prijs een lekkere maaltijd kunt krijgen. Alles is zo lekker dat je bijna niet kunt kiezen wat je wil.

hotel-in-de-achterhoek

Goedkoop overnachten in het oosten van het land