Graflantaarns en Grafdecoratie artikelen voor een mooi graf en altaar

Het is goed om stil te staan bij een overleden dierbare. In figuurlijke zin betekent dit dat de betreffende persoon in je herinnering blijft en een mooi plekje krijgt in je leven. Ook van een gestorven persoon waar je respect voor hebt, valt nog steeds veel te leren als je in bepaalde situaties de vraag stelt ‘Wat zou hij/zij in dit geval hebben gedaan?’ of ‘Zou hij/zij het eens zijn met deze beslissing?’. In letterlijke zin is het ook goed om stil te staan bij een graf of herdenkingsplek van een overleden dierbare. Op deze plek kun je de persoon weer in herinnering roepen en even de tijd nemen voor contemplatie. Voor de sfeer is het fijn om een aantal mooie grafdecoratie artikelen neer te zetten, zoals een bos bloemen en items waar de overledene van hield. Voor de aankleding van het graf is het ook mooi om een grafvaas, grafkruis en grafrozentak te plaatsen. Heel populair zijn de graflantaarns, omdat hier ook een lichtje in kan branden die de herinnering symboliseert.

Graflantaarns

Graflantaarns komen in veel vormen, maten en kleuren. In de basis zijn het windlichten die ervoor zorgen dat je een kaarsje kan branden zonder dat deze door de wind en regen uitgaat. Elke lantaarn heeft daarom een stevig deksel en een deurtje of schroefdeksel om de kaar of andere lichtbron te kunnen vervangen. Ze zijn verkrijgbaar als

    • Roestvrijstalen (RVS) graflantaarns
    • Zwaar messing
    • Granieten lantaarns
    • Met glas en kunststof

Goedkope graflantaarn

Een graflantaarn kun je zo duur of goedkoop maken als jezelf wilt. Natuurlijk heb je daarbij wel grote verschillen in kwaliteit enduurzaamheid. De dure graflantaarns van RVS, zwaar messing en graniet zullen vele jaren meegaan zonder verkleuring, slijtage of oxidatie. Om diefstal te voorkomen kun je deze met een montageset vastzetten op het graf.

De goedkope graflantaarns zullen het ook een paar jaar doen, maar zijn duidelijk gemaakt van lichter materiaal en andere kwaliteit. Groot voordeel is dat je dan voor 10 euro al een leuke lantaarn hebt die heel mooi haar werk doet als grafdecoratie voor op het graf of herdenkingsplek.
Voor het kopen van een mooie graflantaarn (duur en goedkoop) adviseren we de webshop VanKaarstotServet. In deze shop heb je goede service, aantrekkelijke prijzen, snelle levering en hoge kwaliteit. Bovendien kun je er terecht voor allerlei ander stijlvolle grafdecoratie artikelen.

 

Graflantaarns en Grafdecoratie artikelen voor een mooi graf en altaar