Handige massagetips die u vandaag kunt gebruiken

Handige massagetips die u vandaag kunt gebruiken

Veel mensen houden van massages. Weinig mensen gaan niet door met het krijgen van massages na het krijgen van een massage. Dat gezegd hebbende, kan kennis over massages je helpen om een goede boodschap te krijgen. De tips die je op het punt staat te lezen, zullen je helpen om beter te leren.

Massages zijn geweldig voor het verminderen van stress en het elimineren van pijn en pijnen. Vooral als je doorlopende stressproblemen of chronische pijn hebt, zul je waarschijnlijk enige verlichting vinden bij regelmatige massages. Een vriend of professional kan u de massages geven.

Massageruimte inrichten

Maak uw massageruimte zo rustig mogelijk en vrij van lawaai. Verkeersgeluiden of luide buren zijn geen geluidssporen voor een goede boodschap. Een massage zal een stuk aangenamer zijn als de patiënt zich volledig kan ontspannen. Als het moet, moet u een rustige locatie vinden of uw massages doen op momenten dat er niet veel lawaai is. Zorg ervoor dat u uw massage doet in een rustige omgeving.

Het soort olie dat gebruikt wordt bij de massage is belangrijk, dus zoek naar oliën met genezende eigenschappen, zoals olijf- of amandelolie. Als u een massageolie gebruikt in plaats van een lotion zal deze beter door de huid worden opgenomen. Oliën zullen uw handen soepel over de huid laten glijden, in tegenstelling tot veel lotions.

Goede voorbereiding

Als u een massage krijgt, probeer dan niet vooraf een grote maaltijd te eten. Een grote maaltijd voor een massage kan u een opgeblazen gevoel geven en een geweldige massage wegnemen. Eet een uitgebalanceerde maaltijd en wacht een paar uur voordat u een massage krijgt, zodat u zich niet ongemakkelijk voelt als u op uw buik gaat liggen.

Een massage therapeut die mobiel is, is een zeer groot voordeel. Ze besparen geld op het huren van een locatie. Dit is goed nieuws voor u, want het kost u minder, en het is een stuk handiger.

U kunt uw eigen vermoeide spieren aanpakken met een zelfmassage. Gebruik je duimen om je lichaam te masseren. Begin bij de benen en armen, en werk je weg van onder naar boven. Door deze massage te doen nadat u wakker wordt, kunt u uw lichaam verjongen voor de dag die voor u ligt. Ook kan het uw stressniveau helpen voordat u naar bed gaat.

Als u veel spanning op uw schouders heeft, probeer dan de techniek van de berenknuffel eens uit. Maak een X met je armen. Leg je handen op je schouders en geef jezelf een goede wrijving. Deze snelle massagetechniek zal de spanning van de dag verlichten.

Als de lichten niet gedimd zijn wanneer u voor uw massage gaat, vraag dit dan aan. Een donkere kamer zal de ontspannende omgeving die u wilt ervaren tijdens een massage versterken. Lees hier meer. U heeft geen volledig donkere kamer nodig, maar zacht kaarslicht of zeer gedimd licht is voldoende.

Triggerpoints

Het toepassen van druk op triggerpoints staat bekend als neuromusculaire therapie. U kunt een triggerpoint herkennen aan de knobbels die u voelt, vaak als knopen. Triggerpuntknopen zijn pijnlijk en kunnen in andere delen van het lichaam doorverwijspijn veroorzaken. Het ontspannen van deze spierknobbels door het toepassen van geconcentreerde druk helpt de pijn en de ontsteking te verlichten.

Als u dat kunt, vertel de persoon die een massage van u gaat krijgen dan een paar dagen voor de massage dat hij zich moet scheren. Dit helpt bij het creëren van een gladde werkomgeving, vooral als u olie gaat gebruiken. Het gebruik van een speciale olie zal de cliënt helpen ontspannen en de algehele kwaliteit van elke massage verbeteren.

Overweeg een Zweedse massage of een diepe weefselmassage als u niet weet wat u moet krijgen. Er zijn veel mogelijkheden, en sommige zouden u kunnen teleurstellen als u serieuze aandacht nodig heeft. Deze boodschappen zullen de meeste basisbehoeften dekken totdat u meer kunt leren over andere soorten.

Als je ziek bent, kunnen massagetechnieken helpen. Studies hebben aangetoond dat massage de productie van de witte bloedcellen van uw lichaam daadwerkelijk kan verhogen. Gezonde witte bloedcellen vormen een belangrijk onderdeel van het immuunsysteem dat u helpt gezond en sterk te blijven door het bestrijden van ziektekiemen.

Dus, wat kunt u doen?

Met al dit online advies heeft u het geluk om de eerlijke feiten te krijgen. Het bijhouden van nieuwe gegevens is belangrijk. Lees zoveel mogelijk, zodat u op de hoogte blijft van actuele onderwerpen.

Handige massagetips die u vandaag kunt gebruiken