Kies je eigen aantal rozen

Een boeket rozen is een prachtig cadeau om te geven en om te ontvangen, maar het is altijd de vraag: Hoe groot moet het boeket zijn? Hoef je alleen maar na te denken over de kleur, de soort en het aantal rozen dat je cadeau wilt geven. Bij Surprose.nl is het mogelijk om je eigen aantal rozen te bestellen, zo is er voor ieder gelegenheid een bijpassend boeket rozen.

De betekenis van een aantal rozen

Een boeket met een aantal rozen heeft een speciale betekenis. Kijk dus eerst goed naar de betekenis voordat je een boeket besteld. Een enkele roos is een bezegeling van je relatie. Hiermee laat je weten dat je nog steeds van je partner houdt. Een klein boeket met 3 rozen wordt vaak gegeven bij een jubileum en heeft een erg groot gebaar, het betekent namelijk “ik hou van jou”. Bij een langere relatie is het geschikter om een boeket van 5 rozen te geven. De betekenis van 5 rozen is namelijk ik hou zielsveel van jou. Vind je je partner perfect en is je relatie een 10 waard. Geef dan een boeket met 10 rozen. Voor de geheime aanbidders onder ons is een boeket van 13 rozen perfect. 13 rozen staan voor een geheime aanbidder. Moet je ergens je excuses voor aanbieden? Doe dit dan met 15 of 18 rozen. Voor een felicitatie is een boeket met 25 rozen toepasselijk. Ben je onvoorwaardelijk verliefd dan is een boeket met 50 rozen goed en wil je het nog beter laten weten is een boeket van honderd rozen perfect! Denk je elke dag aan een persoon en wil je dat ook graag aan die persoon laten weten? Dan is een boeket van 365 rozen toepasselijk!

Rozen bestellen tot wel 500 stuks

Bij Surprose is het mogelijk om je eigen aantal rozen te bestellen. Dit kan in veel verschillende kleuren en tot wel 500 stuks! De kleuren die Surprose aanbiedt zijn rood, wit, roze, geel, oranje, zalm en dieprode rozen. Ook zijn er veel speciaal gekleurde rozen verkrijgbaar per stuk. Het gaat hier om de kleuren blauw, zwart en regenboog. Deze speciaal gekleurde rozen krijgen de kleur door een biologisch afbreekbare inkt die in de steel zit. Er is dus genoeg keuze. Naast een aantal rozen heeft de kleur van de rozen ook een betekenis. Meer informatie over de betekenis van de kleur van de rozen is te vinden in deze rozenblog 

 

rozen

Kies je eigen aantal rozen