Kom eens langs bij de Wilmersberg

Rust, kalmte en eenvoud vind je in het oosten van Nederland. Veel mensen hebben een bepaald beeld bij oost-Nederland. Zij zien oneindig lange groene weides met koeien voor zich, oude boerderijen en kleine dorpjes. Dit beeld klopt deels, maar daarnaast heeft de Lutte nog zo veel meer te bieden. Het is een prachtige locatie om een weekend te spenderen. Zeker wanneer je een drukke en stressvolle tijd achter de rug hebt. Boek tegen een scherpe prijs een kamer bij langoed de Wilmersberg en geniet ervan om een tijdje er tussenuit te gaan in eigen land.

Wilmersberg in de Lutte

De Lutte is een klein plaatsje in Overijssel, dicht bij de Duitse grens. Veel mensen verwachten het niet, maar het is de perfecte locatie om lekker tot rust te komen en te genieten van de prachtige natuur. Het beeld dat veel mensen hebben bij de Lutte is dat je er binnen 3 minuten in en uit rijdt. Maar dat is niet het geval. Dit pittoreske dorpje heeft veel meer te bieden dan je zou verwachten, evenals de omgeving. Neem bijvoorbeeld het Lutterzand. Deze prachtige locatie is perfect om te wandelen of te fietsen. Je kunt uren genieten van de prachtige omgeving en alles wat het oosten van Nederland te bieden heeft.

Kies voor een arrangement

Bij landgoed hotel de Wilmersberg in de Lutte zit je helemaal op de juiste plek. Boek een passend arrangement en geniet van je vrije tijd op een van de mooiste locaties in Nederland. Zeker tijdens de feestdagen is het heerlijk om er even tussenuit te knijpen. En welke locatie is dan beter dan Oost-Nederland in Twente? Verken de regio en ontdek waarom zo veel mensen zo dol zijn op deze streek. Voor jong en oud valt er van alles te beleven, en zeker met het boeken van het juiste arrangement.

Kom eens langs bij de Wilmersberg