Lange t-shirts maken de man

Lange t-shirts zijn dé uitkomst voor mannen die zich elke dag weer ergeren aan een shirt dat onder de broekband vandaan komt. Zo’n omhoog schietend t-shirt is onhandig! Maar met lange t-shirts of zelfs extra lange t-shirts is het vooral verleden tijd. Want extra lange t-shirts zorgen ervoor dat jij altijd strak door het leven kunt gaan.

 

Extra lange t-shirts

 

Ergernis

Een t-shirt is voor menig man het belangrijkste kledingstuk van de hele outfit. Of het nu gaat om een casual look of een zakelijke outfit, doorgaans draagt een man een t-shirt. Dat kan als simpel basic kledingstuk worden gebruikt of onder een overhemd bij een zakelijke look. In beide gevallen geldt dat het t-shirt goed in de broek moet blijven zitten. Een koude onderrug of een gekreukt shirt onder een overhemd is natuurlijk niet de bedoeling. Maar het is wel aan de orde van de dag en dat is voor veel mannen ergernis nummer één op kledinggebied.

 

Lange t-shirts

Gelukkig is de oplossing eenvoudig. Met lange t-shirts of zelfs extra lange t-shirts. Met drie verschillende lengtematen zijn er altijd extra lange t-shirts te vinden die bij jouw lijf passen. Hoe langer je zelf bent, hoe langer het t-shirt voor jou moet zijn. Met drie verschillende opties zit er altijd een t-shirt bij van jouw gading.

 

Kleuren

De kleuren van lange t-shirts zijn eenvoudig. Wit of zwart. Kies je voor witte t-shirts die extra lang zijn, dan kun je onder elke outfit zo’n shirt dragen. Met zwart is dat soms wat laastiger, omdat het bij lichte kleuren doorschijnt. Witte t-shirts die extra lang zijn kun je altijd gebruiken. Voor beide kleuren geldt dat ze als op zichzelf staand kledingstuk natuurlijk sowieso goed te gebruiken zijn.

 

Hals

De extra lange t-shirts zijn verkrijgbaar met verschillende afwerkingen. Zo kun je kiezen voor een ronde hals of v-hals. Voor wie wat extra lef wil tonen is er ook nog de optie van extra diepe v-hals. En om het nog leuker te maken: hoe meer t-shirts je bestelt, hoe goedkoper je uit bent. Zo kom je altijd goed voor de dag!

Lange t-shirts maken de man