Ontspannen in eigen tuin

De zomervakantie is voor een groot deel van ons land nu definitief voorbij, maar dat betekent niet dat het zonnetje zich ook niet meer laat zien. Dus mocht je lang weg zijn geweest deze zomer en heb je geen tijd gehad om je tuin klaar te maken om nog te genieten van de zon en ontspanning, stop dan niet met lezen en ga vandaag nog aan de slag!

Loungeset

Waarop kan je beter ontspannen dan op een loungestoel? Een perfecte aankoop om te genieten van een kopje koffie, een goed boek of om je bruine kleurtje nog even vast te houden. Deze sets zijn er in verschillende stijlen en zijn op verschillende manieren te combineren, zoals met of zonder tafel, met of zonder bank, bijbehorende stoelen of krukjes.

Prieel

Een prieel is een halfopen tuinhuisje. Dit tuinhuisje heeft verschillende functies. Denk bijvoorbeeld aan een extra zitplekje in de tuin: een plekje met schaduw als de zon iets te fel is, óf juist een droog en windstil plekje als het zonnetje zich even niet laat zien.

Buitenkeuken

Een lekkere nazomeravond vraagt om een lekker maal in de tuin. Een buitenkeuken of ingebouwde barbecue maakt het mogelijk om samen met vrienden en familie uitbreid de vakanties te bespreken. De trend van low & slow barbecueën is ook steeds meer aan het groeien: geen barbecue vol met hamburgers en saté, maar ook een lekker visje, spareribs met gegrilde groenten.

Spa

Wil je het nog even heel luxe maken in je eigen huis? Voor elk formaat tuin en elk soort budget is het mogelijk om een spa te bouwen in jouw tuin.

Er zijn spabaden in verschillende soorten en maten. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit een whirlpool, jacuzzi of zwemspa. Elk persoon heeft eigen voorkeuren en daar kan je dus je spa op uitzoeken om zo te genieten van de ultieme ontspanning. Kijk voor meer informatie gerust eens op deze site.

Ontspannen in eigen tuin