Op vakantie in eigen land: de Ardennen

Iedereen zit altijd weg te domen van bestemmingen ver weg. Japan, Zuid-Afrika, Mexico. Prachtig natuurlijk. Totaal andere culturen, fantastisch eten enzovoort. Maar vergeet niet eigen land. Ook voor mensen die niet van vliegen houden. Er is meer dan genoeg te beleven in België. De schitterende natuurpracht die wij hebben, die onze noorderburen bijvoorbeeld laken is schoon en er zijn veel recreatie mogelijkheden.

Er is een gebied in ons schone land waar niemand omheen kan. De Ardennen. Ben je nog nooit hier op vakantie geweest, dan is dat een zonde. De mogelijkheden zijn eindeloos in de Ardennen, er is voor iedereen wel wat te beleven van alle leeftijden en van alle smaken. Kanovaren natuurlijk, survival, en niet te vergeten de zevende hemel voor alle mountainbike enthousiastelingen lees er meer over hier: https://campingardennen.nl/arrangementen/mtb/. Wil je het wat rustiger aandoen? Dan is wandelen ook een goede optie. Er zijn veel senioren die om de zoveel maanden een wandelweekendje boeken in de Ardennen, beschreven hier. Lekker om even uit de stad te zijn en een te worden met de natuur.

Maar ook gastronomisch gezien is het altijd iedere tijd van het jaar goed toeven in de Ardennen. Lekkere speciaal biertjes en Bourgondische maaltijden troef in dit deel van ons land. Dus ook voor de personen die wat minder sportief zijn is er volop te genieten in de Ardennen.

Voor dieren liefhebbers is de Ardennen ook de place to be. Er is geen plek in België waar je meer wildleven zult waarnemen dan hier.

Alles bij elkaar genomen is de Ardennen een topbestemming die niet over het hoofd gezien mag worden. Het is niet lastig om er te komen. Het is uitermate betaalbaar. Alle dagen van het jaar is het er goed toeven. En er is voor ieder wat wils. Dus waar wacht je nog op.

Op vakantie in eigen land: de Ardennen