Origineel relatiegeschenk? Laat een rompertje bedrukken

Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk voor een zakenrelatie of collega die een kind heeft gekregen? Het is dan zowel een grappig als origineel idee om een rompertje te bedrukken voor de baby. Deze en vele andere leuke babyartikelen kun je allemaal laten bedrukken om zo een origineel cadeau te schenken van het bedrijf aan de collega in kwestie. Een rompertje is een handig kledingstuk voor een baby, omdat het niet losgewoeld kan worden en daarnaast is het ook nog eens extra gemakkelijk om een luier te verschonen. 

 

Bedruk het rompertje met logo

Het is als bedrijf een must om iets aan te schaffen voor een vrouwelijke collega die een kind heeft gekregen. Een baby rompertje is een speciaal kledingstuk voor baby’s, het bestaat uit een hemdje en broekje in één. Door middel van speciale drukknopen tussen de beentjes wordt het rompertje vastgemaakt. Wanneer je een baby rompertje laat bedrukken, heeft dit een groot voordeel. In de eerste plaats bepaal je zelf wat er op het rompertje komt te staan. Zo kun je kiezen uit een tekst, maar ook een logo of andere afbeelding is een leuk idee. Jij bepaalt wat erop komt te staan!

 

Kies uit heel veel baby artikelen

Wanneer je als bedrijf regelmatig op zwangerschapsbeurzen staat, is een baby rompertje bedrukken een ideale manier om bijvoorbeeld mensen naar je stand te trekken. Met een leuk rompertje kun je bijvoorbeeld een giveaway doen, om er zo voor te zorgen dat er mogelijk nieuwe klanten en contacten worden opgedaan. Je kunt ook uit een van de andere baby artikelen kiezen die je stuk voor stuk eenvoudig kunt laten bedrukken met een afbeelding of tekst naar keuze. 

 

Andere ideeën voor een relatiegeschenk

Een rompertje is dus een handig én origineel relatiegeschenk die je op allerlei manieren kunt gebruiken. Of je als bedrijf nu wel of niets met babykleding doet, je kunt een baby rompertje bedrukken met een logo, een leuke tekst of beide, om dit vervolgens cadeau te doen als relatiegeschenk. Wil je ander textiel laten bedrukken, bijvoorbeeld voor volwassenen of kinderen? Ook dat is goed mogelijk! Er zijn ook nog duizenden andere mogelijkheden voor het vinden van een geschikt relatiegeschenk voor een zakenpartner of bedrijf waar je veel mee samenwerkt. Ontdek welke opties er voor jou en je bedrijf zijn en kies uit meer dan 50.000 verschillende relatiegeschenken in diverse categorieën.

 

Origineel relatiegeschenk? Laat een rompertje bedrukken