Een prefab garagebox; snel en budgetvriendelijk

Een garage voor uw wagen is en blijft een handig hebbeding. Met een garage wordt de lak beter beschermd en hoeft u tijdens koude winterochtenden niet te krabben om de ruiten ijsvrij te maken. Alleen maar voordelen dus. Behalve de kostprijs. Een stenen garage bouwen is nu niet bepaald goedkoop. Een prefab garagebox is een interessante oplossing voor mensen die snel en budgetvriendelijk een overdekte autostaanplaats willen.

Een goedkope garage

Een prefab garagebox is meestal goedkoper dan een gelijkaardige garage in steen. Dat komt omdat de muren, vloeren en plafonds in een stuk gegoten worden. Dit proces gaat veel sneller dan het manueel opbouwen van een muur in snelbouw en gevelstenen. En werkuren staan nu eenmaal synoniem met geld.

Snelle plaatsing

Een garage metsen kost als snel enkele weken. Een prefab garagebox is op 1 dag geplaatst. Al het zware werk gebeurt namelijk in de fabriek. Het enige dat ter plaatse op voorhand wordt voorzien is een fundering om de garagebox op te plaatsen. En als u geen speciale eisen heeft, is zo’n prefab garage heel snel leverbaar.

Personaliseerbaar

Prefab bouwmaterialen zijn niet altijd standaardoplossingen waaraan u niets kunt veranderen. U heeft de mogelijkheid om de garage te personaliseren. Zaken waaruit u kunt kiezen zijn: de afmetingen, de kleur van de afwerking, het type garagepoort, verlichting, stopcontacten, ramen, deuren, enz. Alles samen zijn er honderden combinaties mogelijk. Uw garage wordt naar eigen wensen ingevuld en volgens individuele eisen opgeleverd.

Modulair

Heeft u niet 1 maar 2 wagens? Voor een prefab garagebox is dat geen enkel probleem. Er zijn namelijk dubbele garages verkrijgbaar. Ook voor grotere parkeermogelijkheden, zoals bij een appartementsgebouw, worden deze betonnen garageboxen snel en eenvoudig tegen elkaar geplaatst.

 

Een prefab garagebox; snel en budgetvriendelijk