Sushi eten in Enschede? TAO!

Plannen voor een heerlijk avondje uit? Breng dan vooral een bezoekje aan Tao in Enschede om de heerlijkste sushi te eten. Het is dan ook echt een begrip in de regio, en niet voor niets het beste restaurant uit Enschede volgens Iens. Op de landelijke lijst heeft Tao de 20ste plek van de 250 restaurants veroverd! Gemiddeld krijgt TAO van bezoekers een 9,8 voor het eten, een 9,6 voor de service en een 8,9 voor het decor. Je vindt Tao op loopafstand van het centrum van Enschede en het centraal station.

Sushi bij Tao Enschede is een échte belevingSushi Enschede Tao

Het eten van sushi bij Tao Enschede is een beleving. Het interieur is bijvoorbeeld helemaal in Japans-Oosterse stijl, inclusief 3 Tatami ‘zitkuilen’. Zo beleef je intens hoe het is om op een Tatami te eten. Dit houdt in dat je zit en eet op hetzelfde niveau, bij Tao doen ze dit net even anders waardoor je je benen gelukkig wel kwijt kunt. Maar de beleving is er niet minder om. Wel moet je je schoenen uitdoen voordat je de zitkuil mag betreden. Is jouw aandacht getrokken? Reserveer dan wel op tijd.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Naast het prachtige interieur is het ook nog eens mogelijk om de sushi-chef aan het werk te zien. Zo kun je live aanschouwen hoe de chef jouw sushi en sashimi voor je klaarmaakt. Hiervoor neem je plaats aan de sushibar. Er is ontzettend veel keuze, niet alleen serveren ze sushi maar ook vele andere Japanse (vlees)gerechten. Je kunt ervoor kiezen om voor een menu te gaan, op deze manier proef je van alles wat. Bestel je liever zelf? Dan kun je ook voor a la carte sushi en sashimi gaan.

Sushi Enschede Tao

Succesformule

Tao bestaat al zeven jaar en het niet voor niets nog steeds een ontzettende succesformule. Ze moeten het vooral hebben van de mond-tot-mondreclame. Echt goede sushi eten doe je bij Tao, dat is algemeen bekend. Niet alleen door de geweldige smaken van hun gerechten, maar ook de zeer persoonlijke service. Elke gastheer of gastvrouw bedient daarom maximaal zes tafels. Dat persoonlijke gaat soms zelf zó ver dat de sushi-chef zijn gasten van die avond opzoekt via Google, wanneer ze digitaal gereserveerd hebben. Maar het wordt wel allemaal erg gewaardeerd. Het maakt de beleving compleet.

Topkwaliteit voor iedereen

De kaart wisselt regelmatig, toch zit er altijd wel iets bij dat iedereen lust. Zowel voor de nieuwkomers als voor de vaste gasten, zo blijft het leuk en lekker om vaker terug te komen. Zelfs als je (denkt dat je) geen vis lust, zit je bij Tao goed. Door de dagverse producten en de sublieme bereidingswijze is iedereen in no-time om. Het gerecht hoeft niet ingewikkeld te zijn, juist het simpele maakt het lekker. Een sushi met gefrituurde garnaal valt bijvoorbeeld bij (vrijwel) iedereen in de smaak.

Restaurant én take-out

Wil jij nou ook eens de goede sushi van Tao Enschede proberen? Reserveer dan wel op tijd, ze zitten vrijwel iedere avond vol. Afhalen kan natuurlijk ook! Tao heeft een speciale take-out zodat jij ook thuis kunt genieten van top kwaliteit sushi.

 

 

Sushi eten in Enschede? TAO!