Vakantie aan de kust? Kom naar een vakantiepark in Zeeland!

Bent u opzoek naar een vakantiebestemming aan de kust? Maar kunt of wilt u liever niet te ver reizen? Dan is een vakantie in de provincie Zeeland in Nederland een uitstekende vakantiebestemming.

400 km kustlijn

De provincie is gelegen in het Zuidwesten van Nederland. Grenzend aan de Noordzee en België. Midden door de provincie lopen de rivieren Oosterschelde en Westerschelde, Haringvliet en Grevelingen. Dankzij deze ligging heeft Zeeland een kustlijn van maar liefst 400 kilometer. Dat betekent heerlijk vertoeven op het strand!

Natuur

Ook voor de natuur bent u in Zeeland aan het juiste adres. Het grote natuurgebied Nationaal Park Oosterschelde is het grootste en natste van Nederland. Hier vindt u veel verschillende landschappen en een prachtige onderwater wereld. U kunt er zeehonden en bruinvissen spotten. Of neem een kijkje onderwater met een duikpak aan en bewonder de zeepaardjes, anemonen en kreeften in hun natuurlijke leefomgeving.

Cultuur

Zeeland is een provincie met een rijke historie. Er zijn veel kleine pittoreske dorpjes te vinden, zoals Veere, Groede en Nisse. Maar ook mooie steden zoals Zierikzee en Middelburg. Deze laatste is tevens de hoofdstad van de provincie en heeft prachtige monumentale panden. Maar ook om te winkelen en op culinair gebied is dit een fantastische stad. In de hele provincie vind je bovendien de meest smakelijke seafood-gerechten. Van oesters en mosselen, tot coquilles en Oosterschelde kreeft.

Verblijf op een vakantiepark

Voor een vakantie in Zeeland kunt u het beste verblijven op een vakantiepark. Roompot heeft diverse vakantieparken door heel Nederland, waarvan een groot deel van de vakantiehuizen in Zeeland. Tijdens uw vakantie kunt u kiezen voor een verblijf in een chalet, bungalow, luxe villa of zelfs een huisje direct op het strand. Heerlijk vertoeven dus.

Van alle gemakken voorzien

De vakantieparken van Roompot zijn ook van alle gemakken voorzien. Zo bevatten veel parken een supermarkt en een zwembad, maar ook een wasserette en diverse eetgelegenheden behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast is Koos Konijn aanwezig om de kleine kinderen te vermaken. Hij danst, zingt, speelt en knutselt met hen. Voor grotere kinderen zijn er zogenaamde ChillZones, waar ze elkaar kunnen ontmoeten. Bovendien liggen alle parken op top locaties met veel activiteiten in de directe omgeving. Voor een heerlijke vakantie ben je op een Roompot Vakantiepark aan het juiste adres.

Gerelateerde afbeelding

Vakantie aan de kust? Kom naar een vakantiepark in Zeeland!