Vakantie in het prachtige Toscane

De oneindige wijngaarden, glooiende groene heuvels en prachtige steden zoals Lucca, Florence en Siena maken Toscane een van de mooiste streken van Italië.  De uitgestrekte stranden maken van Toscane de ideale bestemming voor een strandvakantie.

Actieve vakantie in Toscane

Liefhebbers van wellness kunnen zich laten verwennen bij een van de talrijke (natuurlijke) wellness locaties  en accommodaties die Toscane rijk is. Het heuvellandschap met zijn wijn-, en olijfgaarden, de talrijke  pijnboombossen en de middeleeuwse dorpjes maken Toscane daarnaast een waar paradijs voor wandelaars, fietsers en golfers. Bovendien mag de heerlijke Toscaanse keuken niet vergeten worden, want een typische Toscaanse zomerdag wordt afgesloten met een lekker glas rode wijn, heerlijk eten en een prachtige zonsondergang.

Agriturismo in Toscane

Wil jij het authentieke Toscane ervaren? Verblijf dan in een van de vele agriturismo locaties die het gebied rijk is. Een agriturismo is een authentieke Italiaanse boerderij die gerenoveerd is tot een kleine of middelgrote agriturismo met vakantiehuizen, villa’s of appartementen. De hoofdactiviteit van deze familiebedrijven ligt in de landbouw. Zo wordt er bijvoorbeeld wijn en/of olijfolie geproduceerd en als gast kun je vaak mee kijken, mee helpen en mee genieten van deze eigen productie. Tritt – Case in Toscana is een kleinschalige organisatie en is al meer dan 10 jaar specialist in de verhuur van vakantiewoningen, agriturismo locaties, residences en charme hotels in Toscane. Alle vakantiewoningen worden direct van de eigenaren verhuurt, zorgvuldig geselecteerd en jaarlijks persoonlijk door onze medewerkers bezocht. Dit zorgt voor een selectief en kwalitatief hoogwaardig aanbod. Naast agriturismo locaties bestaat het aanbod van Tritt – Case in Toscana  uit luxe landhuizen, residences en appartementen, vrijstaande villa’s en sfeervolle Bed & Breakfast vakantiewoningen.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar het aanbod van Tritt – Case in Toscana en wil jij het echte Toscane beleven? Bekijk dan onze website en meld je vrijblijvend aan voor de nieuwsbrief. Cordiali saluti

Gerelateerde afbeelding

Vakantie in het prachtige Toscane