Van der Valk hotel Nijmegen – Lent

De hotelketen Van der Valk is bij menigeen bekend. Of je hier nou wel of niet gegeten of geslapen hebt, je herkent de hotels op afstand aan de grote Toekan die bovenop het dak van elk Van der Valk hotel pronkt. Waarom is hier gekozen voor een toekan als symboliek en geen valk? Het antwoord is dat de eerste hotels vlak na de oorlog werden opgericht waarbij de valk als symbool nare herinneringen zou kunnen oproepen. Daarentegen is de uitstraling van een toekan vrolijk. De mooie, tropische vogel, een gezellig beest, past beter bij de familie Van der Valk, aldus Gerrit van der Valk.

Van der Valk Nijmegen

Na een verblijf in hotel Van der Valk Nijmegen – Lent moeten wij concluderen dat de service echt optimaal is. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. De hotelkamers zijn modern en comfortabel, voorzien van een prima bed en van alle gemakken voorzien. Hetzelfde geldt voor de badkamer. Vanuit de hotelkamer is het genieten van het uitzicht op de Waal waar je de schepen voorbij ziet varen. Overdag wordt (een gedeelte) van het restaurant veelal gebruikt door zakenmensen die hier op een relaxte manier kunnen netwerken. In het hotel is het nodige te doen. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een fitnessruimte. De wellnessruimte biedt de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen. Tevens is er een schoonheidssalon BeautyBalloon . Het restaurant ziet er smaakvol en modern uit. Er kan gekozen worden uit een veelvoud van gerechten van goede kwaliteit. De naastgelegen bar is sfeervol ingericht en ook aan de kinderen is gedacht. Er staat een leuke speelhoek tot hun beschikking.

Inmiddels zijn er, in de historie van 150 jaar hotellerie, ruim honderd Van der Valk hotels. Deze hotels bevinden zich niet alleen in Nederland maar ook in Duitsland, België, Frankrijk, Spanje en op de Nederlandse Antillen. In alle hotels staat een familielid aan het hoofd, inmiddels de vierde generatie, en dat merk je. De sfeer is mede daardoor heel prettig, bijna huiselijk te noemen.

Bekijk voor meer inspiratie: https://www.gewoonvriendschap.nl/algemeen/blog/176/50-plus-vakantie

Afbeeldingsresultaat voor van der valk

Van der Valk hotel Nijmegen – Lent