Verhuizen naar Nederland (Zeeuws-Vlaanderen)

De provincie Zeeland (Nederland) en met name Zeeuws-Vlaanderen, mag de laatste jaren rekenen op grote belangstelling van Belgische huizenkopers. Er wonen momenteel al heel wat Belgen in Zeeuws-Vlaanderen.

En zij hebben het goed bekeken, want verhuizen vanuit België naar Nederland (Zeeuws-Vlaanderen), beidt vele voordelen. Hier 4 voordelen voor u op een rij gezet:

  1. Goedkoper wonen. Wie kiest voor wonen in Zeeuws-Vlaanderen hoeft geen compromissen te sluiten. U geniet van ruim én rustig wonen met een hoog veiligheidsgevoel en dat voor een prikje. In Zeeuws-Vlaanderen kost de gemiddelde woning 169.000 euro. Dat is ongeveer 50.000 euro goedkoper dan in België. U betaalt minder en krijgt dus meer!
  2. Meer ruimte. Alles is ruimer in Zeeuws-Vlaanderen! U geniet van een uitgestrekt gebied waar de natuur prominent aanwezig is, of het nu water is of groen.
  3. Rustig wonen. Waar u ook kijkt, u vindt er steeds natuurelementen. De rust domineert, maar dit wil niet zeggen dat er in Zeeuws-Vlaanderen niets te beleven valt. U vindt er tal van sterrenrestaurants en leuke shops en boetiekjes waar u steeds de laatste trends kunt proeven en vinden. Bovendien is het een paradijs voor fiets- en wandelliefhebbers.
  4. Lekker dichtbij. Zeeuws-Vlaanderen is lekker dichtbij. Op een halfuur staat u in Brugge, Gent of Antwerpen. Bovendien is het vlot bereikbaar. Zeg vaarwel tegen de ellenlange files.

Axent notarissen, een middelgroot kantoor gevestigd in Terneuzen, is gespecialiseerd in de begeleiding van Belgische cliënten die zich willen vestigen in Zeeuws-Vlaanderen. Wij bieden u graag juridische begeleiding en advies omtrent de aankoop van de woning, het vestigen van een hypotheekrecht, het opstellen van een samenlevingscontract en testamenten of het maken van huwelijkse voorwaarden.

Op onze website www.axentnotarissen.nl kunt u meer informatie vinden.

Tot ziens in Zeeuws-Vlaanderen!

Afbeeldingsresultaat voor zeeuws vlaanderen

Verhuizen naar Nederland (Zeeuws-Vlaanderen)