De verschillende dak dragers Opel Zafira

Jij wilt dus voor jouw Opel Zafira een geschikte dak drager vinden? Wij hebben om dit iets gemakkelijker te maken de verschillende dak dragers Opel Zafira eventjes op een rijtje gezet, zodat het kiezen wordt vergemakkelijkt.

 

Dakdragers Opel Zafira

De manier van montage

De Opel Zafira verschijnt in versies met verschillende manieren van montage, en de dak drager moet hier dan wel bij passen.
Zo heb je als eerste de Opel Zafira met montagepunten speciaal voor dak dragers Opel Zafira.

Ook heb je de Opel Zafira met open dakrailing, waarbij er dus ruimte tussen de railing en de auto zit. Hier heb je ook speciaal dak dragers Opel Zafira voor.
Dan is er nog de Opel Zafira met een gesloten dakrailing, dit houdt in dat er geen ruimte zit tussen de auto en de dakrailing. Ook hiervoor moet je een dak drager kiezen die speciaal voor gesloten dakrailing is gemaakt.

Als laatste heb je de Opel Zafira zonder dakrailing of montagepunten, deze hebben een glad dak. Ook hier heb je dak dragers Opel Zafira voor. Vooral het merk Thule en M-plus maken hier dak dragers voor.

 

Het bouwjaar

Wanneer je opzoek gaat naar dak dragers Opel Zafira dan moet je wel rekening houden met het bouwjaar van jouw Opel Zafira, tussen dak dragers voor de Opel Zafira zijn er verschillende voor verschillende bouwjaren. Zo heb je de dak dragers voor de bouwjaren 2000 tot 2008, of voor de bouwjaren na 2011. Let hier dus goed op.

 

Car bags

Dak dragers zijn ideaal om meer ruimte te creëren voor jouw auto, maar een andere optie is het aanschaffen van car bags. Ook voor de Opel Zafira heb je car bags. Met car bags kan de achterbak van de auto een stuk efficiënter inrichten waardoor je uiteindelijk meer mee krijgt.
Je hebt dus meer ruimte nodig voor jouw Opel Zafira, dan kun je kiezen voor een dak drager maar ook car bags kunnen al een groot verschil maken. Kies iets wat jou het handigst lijkt, en vergeet niet om bij het aanschaffen van een dak drager goed te letten op het soort railing van jouw auto en het bouwjaar van de auto.

 

Car Bags

De verschillende dak dragers Opel Zafira