Vind je perfecte gassoort

Wij zijn uitgegroeid tot een Europees gericht marktspeler voor verschillende gassoorten. Wij hebben een aanbod dat honderden industriële gassen, levensmiddelengassen en koudenmiddelen bevat. Zo kan je bij ons altijd terecht voor het juiste gassoort.
Wij kunnen jouw onderneming voorzien van het perfecte gasmengel, onze medewerkers ontwikkelen namelijk met kennis en kunde exact de juiste innovatieve oplossing speciaal voor jou. Hiermee zijn wij in staat om jou een grote voorsprong te verschaffen op uw concurrenten.
Bij ons is kwaliteit heel belangrijk. Vandaar dat wij gassen ontwikkelen die voldoen alle eisen, wetten en richtlijnen.

Wat kan je precies van ons verwachten?

Onze concepten zorgen ervoor dat de door jou bestelde gassen altijd en overal in de passende verpakking worden bezorgd. Dit ziet er niet alleen heel goed uit, maar het garandeert ook maximale efficiëntie. Wij ontwikkelen een concept dat speciaal op al jouw wensen is afgestemd. De basis hiervoor zijn alle eigenschappen van het betreffende gas, de gebruiksomstandigheden en de te verwachten verbruikshoeveelheden op de plaats van gebruik. Tevens behoren het ontwerp, de planning, bouw, keuring en het onderhoud van alle geleverde industriële gasinstallaties tot ons dienstenpakket.

Met onze missie en visie kunnen wij jou helpen

Onze visie is dat wij ons richten voornamelijk op het bieden van verfijnde oplossingen met betrekking tot het leveren van gassen, koudemiddelen, uitrusting en technologie. Wij willen Nederland productiever en duurzamer maken. Dit kunnen wij realiseren door te werken met hoogwaardige producten en een uitmuntende service. Zo staan wij bekend als innovatief en professioneel. Tevens hebben wij drie onderdelen die onze missie duidelijk weergeeft, namelijk:
• Vitaliteit
Wij doen ons werk met veel plezier en enthousiasme, tevens is er ruimte voor nieuwe initiatieven.
• Alertheid
Wij zijn constant alert op de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. Tevens luisteren wij altijd naar onze klanten.
• Betrokkenheid
We streven altijd naar een duurzame relatie met onze klanten. Tevens luisteren wij als geen ander naar onze klanten, dit is belangrijk om de betrokkenheid te vergroten.

Vind je perfecte gassoort