Visitekaartjes maken bij een online drukkerij

Visitekaartjes drukken gaat tegenwoordig in verschillende soorten en maten. Maar voordat je ze gaat maken moet je ook nog nadenken over de volgende vraag. Waarom zou men visitekaartjes drukken? Het antwoord daarop is heel simpel. Je komt ten eerste veel professioneler over. Het zou heel onhandig zijn als iemand om jouw kaartje vraagt en je hebt er geen. Ten tweede vergroot je jouw bereik er mee. Je deelt ze uit aan potentiële klanten en die mensen kunnen dan te allen tijde jouw informatie vinden zonder dat het vergeten wordt. Eigenlijk zijn die visitekaartjes drukken niet zo simpel. Er zijn nog een hoop verschillende dingen waar je over na moet denken. Wat er bijvoorbeeld op komt en wat niet. Hieronder staan een paar tips weergegeven waar je rekening mee moet houden.

Effectieve visitekaartjes die echt werken

Je wilt visitekaartjes maken die natuurlijk erg effectief werken. Daarbij moet je denken aan dat het hoofddoel in één keer te lezen moet zijn. Dat zijn dus je naam en je contact gegevens plus de naam van jouw bedrijf. Er moet niet te veel informatie op staan. Zorg ervoor dat jouw kaartje opvalt. Daarbij moet je denken aan een bijzondere vorm of een kaartje met leuke vouwvormen erin. Ook moet je visitekaartjes drukken met een bijzondere papiersoort of kleur effect. Zo zorg je ervoor dat jouw kaartje extra snel opvalt en blijft hangen in de hoofden van de mensen waaraan je ze hebt uitgedeeld.

Jouw kaartje moet natuurlijk wel bij het doeleind passen wat je voor ogen heb. Als je bijvoorbeeld een straaljager ontwerp wil voor een bloempotten bedrijf schiet dat natuurlijk niet op. Wat je dan beter kan doen is een bloempot als kaartje waar je een bloemetje kan uitschuiven. Op deze manier is zijn visitekaartjes vele male interessanter en worden ze ook in de handen gehouden van potentiële klanten. Nu weet je dus waar je over moet nadenken voordat je visitekaartjes gaat drukken.

visitekaart-bedrukken

 

Visitekaartjes maken bij een online drukkerij