Voordelige keukenartikelen

Wat eet jij liever? Gebak of een koekje? Ik heb toch liever een koekje. Waarom? Een koekje kun je lekker naast een bakje koffie of theedrinken. En het is ook lekker als tussendoortje. Je kunt je dag aanvullen door een koekje te gaan eten. Deze tussendoortje kun je gemakkelijk zelf maken. Je kunt je koekje zo lekker mogelijk maken, door er chocolade of fruit bij toe te voegen. Hieronder heb ik een recept voor 20 koekjes. Dit is ongeveer voor 10 personen. Ik hoop dat je na het lezen van deze tekst eigen koekjes kunt maken.

Koekjes recept

Koekjes recept voor 10 personen. De ingrediënten bestaan uit:

  • 250 gram boter
  • 300 gram bloem
  • Snufje zout
  • 1 eierdooier
  • 200 gram basterdsuiker (het liefst wit)
  • 10 gram vanillesuiker

Nu de ingrediënten compleet zijn, kun je beginnen met het voorbereiden van je eigen koekjes. Mix de suiker, vanillesuiker en boter in een mixer. Blijf dit mixen tot dat het er romig uit ziet. Voeg daarna de eidooier toe en mix deze goed. Als laatste je mag je de overgebleven ingrediënten in de mixer toevoegen. Dus de bloem en zoet. Kneed het beslag goed totdat het als een stevig koekdeeg uitziet. Pak folie uit de kast en wikkel het deeg. Laat dit minimaal 1 uur in de koelkast om af te koelen. Na een uurtje mag je folie uit de koelkast halen en kun je beginnen. Maak kleine balletjes van het deeg en maak het een beetje plat met bijvoorbeeld een vork. Bak de koekjes max 20 minuten op 180 graden in de oven (houdt het goed in de gaten, totdat de koekjes goudbruin kleuren). Nadat de koekjes gebakken zijn, moet je het even laten afkoelen. Na een kwartier kun je de koekjes lekker met iets versieren.

Keukenartikelen

Zoals je hierboven leest, kun je zelf echt gemakkelijk je eigen koekjes maken. Bij Sola fabriekswinkel Kun je terecht voor voordelige keukenartikelen.

Voordelige keukenartikelen