Waarom moet je kiezen voor Tilaa?

Tilaa is een bedrijf dat erg mee gaat in de ontwikkelingen die er nu spelen. Hierbij kun je denken aan alles wat te maken heeft met clouds en servers. Ze willen namelijk zo goed mogelijke server maken voor hun klanten. Een groot voordeel dat Tilaa heeft is dat hun klanten zelf hun vps server kunnen samenstellen. Een vps server is een server die een deel van de capaciteit en opslagruimte van een grote fysieke server afhaalt. Je kleine vps server is dan wel afhankelijk van de grote. Je kunt dus wel alles zelf bepalen wat er met je server gebeurd.

24/7 SLA inbegrepen

Omdat Tilaa wel werkt met technologie kan het soms gebeuren dat het even niet goed werkt of dat er een storing is. Dit is natuurlijk erg vervelend als je afhankelijk bent van deze Severs en diensten. Als dit het geval is kun je 24/7 mensen van Tilaa bereiken om de problemen zo snel mogelijk op te lossen. Beide partijen hebben namelijk belang bij en goed werkende server. Dit is namelijk een dienst die niet veel bedrijven bij in hun contract verwerken.

Goede service voor elke klant

Omdat Tilaa wilt dat elke klant tevreden is doen ze er bijna alles aan. Zo worden je klachten goed in behandeling genomen, kun je elke maand je server opnieuw samenstellen en kun je dus 24 uur per dag 7 dagen per week de SLA bereiken bij storingen in je server. Verder is er ook genoeg informatie beschikbaar om te weten te komen wat het huren van een vps server nou precies inhoud.

Waarom moet je kiezen voor Tilaa?