Waarom je een push up plak bh nodig hebt

Je kent het probleem vast wel, je hebt een ontzettend leuk nieuw jurkje gekocht, maar je ziet de bh-bandjes wanneer je hem aan hebt. Dan kun je een strapless bh kiezen maar die zakt af, of je ziet hem alsnog, of je kunt geen bh dragen maar dat is nou ook weer niet comfortabel. Elke vrouw heeft hier weleens last van, maar er is wel een oplossing voor, namelijk de push up plak bh.

Wat is de push up plak bh?

De plak bh is een zelfklevende bh die over het algemeen uit twee losse cups bestaat die je met een plakrand op de borsten plakt. Je hebt dus geen bandjes en ook geen omvangband waardoor je ze niet kunt zien in welke kleding dan ook. De push up plak bh is een variatie hierop die ook met twee losse cups werkt die plakranden hebben, zoals de zelfklevende bh, maar deze twee cups zijn verbonden met een veter. Wanneer je de push up plak bh bevestigd hebt kun je de veters strakker trekken waardoor de borsten een lift krijgen.

 

Plak bh

 

Waarom elke vrouw een push up plak bh nodig heeft

De eerste reden is natuurlijk dat het superhandig is om een zelfklevende bh in huis te hebben wanneer je een jurk of top aan wilt met cut-outs of een laag uitgesneden rug. Zo hoef je geen bh-bandjes meer te verbergen, en hoef je ook niet zonder bh de deur uit te gaan, al moet je dat natuurlijk gewoon doen als jij dat het fijnst vindt.

 

 

Hier komt dan nog bij dat jouw borsten met een push up plak bh natuurlijk een lift krijgen en dat ze er zo dus ook nog wat mooier uit kunnen zien in die sexy jurk of dat topje. Je vangt dus twee vliegen in één klap.
Het komt erop neer dat een push up plak bh ontzettend handig is om in je kast te hebben hangen, je weet nooit wanneer je hem nodig gaat hebben, maar het is wel erg fijn als je hem dan hebt.

Waarom je een push up plak bh nodig hebt