Waarom een tweedehands traplift kopen?

Wanneer traplopen steeds moeilijker wordt kan een traplift ervoor zorgen dat je nog wel gewoon alle verdiepingen van je huis kunt bezoeken. Het voordeel van een traplift is dat je zelf dus geen inspanning hoeft te verrichten om op een andere verdieping te komen. Bovendien hoef je met een traplift niet je hele huis verbouwen om nog dezelfde dingen te kunnen doen. Je kunt gewoon in je eigen huis en vertrouwde omgeving blijven wonen.

Je kunt een nieuwe traplift kopen, maar kun je overwegen om een tweedehandse aan te schaffen. De rail word meesten wel nieuw aangelegd, omdat dit vaak op maat gemaakt wordt en je het dus niet  her kunt gebruiken. Je betaald minder voor een goede kwaliteit.

Tweedehands traplift

Garantie op een tweedehands traplift

Omdat er bij tweedehands trapliften vaak wel goede onderdelen worden gebruikt krijg je hier in de meeste gevallen gewoon garantie op. De meeste modellen worden gewoon geleverd met 12 maanden garantie. Je kunt er ook zelf voor kiezen om je traplift langer te verzekeren. Dit kan wel tot en met 5 jaar na de aankoopdatum.

Waar moet je op letten?

Als je een tweedehands traplift bij een particulier koopt heb je hier meestal geen garantie op. Zorg er dus voor dat je zeker weet dat je een tweedehands traplift wilt kopen. Als je er dan echt een wilt kopen, kun je het beste naar bedrijven gaan die gespecialiseerd zijn in heet monteren van tweedehands trapliften. Als je jouw traplift koopt bij een van die bedrijven weet je zeker dat ze goed getest zijn en dan en weinig tot geen schade op zit.

Een goede traplift kopen

Ben je erg geïnteresseerd in het kopen van een traplift doe dan eerst goed onderzoek wat je wil en wat je er voor uit wilt geven. Aan de hand van deze informatie kun je goed en gerichter zoeken.
Denk je ook aan de trappen die zich buiten bevinden? Wij adviseren het gebruik van een spitrap. Dat is gegarandeerd een goede keuze. Hier kan eventueel ook een traplift op aangebracht worden.

Waarom een tweedehands traplift kopen?