In Wassenaar je computer laten repareren

Misschien dat hij steeds crasht of dat plots het scherm uitvalt. Om wat voor reden dan ook, als je computer ermee stopt kan je daar veel hinder van ondervinden. Heb je goede backups gemaakt? Kan je nog bij je belangrijke bestanden? Het levert een hoop stress op. Kan je de computer überhaupt =nog laten repareren of kan je hem beter weggooien? Een reparateur kan uitkomst bieden maar hoe vind je die zo snel?

Zoekresultaten

Als je googlet vind je als eerste de gesponsorde koppelingen. Je kunt ze overslaan maar dat hoeft niet. Gesponsorde koppelingen betekenen namelijk dat het voor het bedrijf loont om hier geld aan uit te geven. Dat betekent dat dit meestal de iets grotere en goed lopende bedrijven zijn.

Google Maps

Dit is een handige tool om snel te kijken welke bedrijven er in de buurt zitten. Je ziet Google Maps automatisch als je op computer reparatie Wassenaar googlet als een kaart onder de gesponsorde koppelingen. Daaronder staan de gewone google zoekresultaten. Als je de kaart aanklikt zie je zo welke bedrijven er zitten en hoe ze worden beoordeeld door klanten.

Waarom reviews belangrijk zijn

Reviews oftewel recensies van klanten kunnen een aardig beeld geven van hoe een bedrijf is. Natuurlijk zijn er bij alle bedrijven positieve en negatieve ervaringen en zijn er ook af en toe reviews die niet op waarheid berusten maar als er genoeg reviews zijn en ze zijn ook voldoende verschillend van elkaar, dan heb je toch een aardig idee van wat voor vlees je in de kuip hebt. Het is geen perfect middel want de selectie is natuurlijk niet willekeurig maar als een bedrijf 50 goede recensies heeft en 2 slechte, is dat toch heel wat anders dan 50 slechte en 2 goede.

Computerbedrijven in de buurt

PC Refresh

Dit bedrijf zit aan de Stephensonsstraat in Den Haag en is gespecialiseerd in het repareren van computers, laptops, tablets en telefoons. Je kunt de computer langsbrengen maar ze hebben ook een haal- en brengservice in de Randstad en repareren aan huis. Ze hebben goede reviews op Google.

MST Computers

MST Computers zit in de Van Zuylen van Nijeveltstraat. Ze leveren allerlei losse onderdelen zoals bijvoorbeeld behuizingen en netwerkkaarten. Ideaal voor mensen die graag zelf aan het bouwen gaan maar ook handig voor bedrijven die bijvoorbeeld op maat gemaakte netwerken nodig hebben.

YPC, Your Personal Computer

Dit bedrijf zit aan de Lange Kerkdam en houdt zich bezig met reparaties van desktops, laptops en randapparatuur. Ze bieden de mogelijkheid om een vervangende computer te gebruiken als jouw computer gerepareerd wordt. Ook hebben ze een helpdesk waar je naar kunt bellen met computerproblemen.

BLOK Computerservice en support

BLOK zit aan de Adrianastraat en repareert aan huis. Ook installeren ze netwerken, schonen ze computers op en geven ze advies.

Hoe herken je een goed computerbedrijf?

Naast de Google reviews zijn er nog een paar meer objectieve indicaties dat een bedrijf goed is. Je kunt bijvoorbeeld kijken naar het ICT Waarborg certificaat. Dit certificaat garandeert dat een bedrijf betrouwbaar is, er mogelijkheden tot geschilbehandeling bestaan, dat de voorwaarden van het bedrijf aan de consumentenwetgeving voldoen, er ook na de garantieperiode er een vorm van aansprakelijkheid bestaat, en dat er bij een faillissement fabrieksgarantie en gemaakte afspraken nog worden nagekomen. Voor zowel consumenten als zakelijke partners geeft dit wat zekerheid.

 

In Wassenaar je computer laten repareren