Wat te doen tegen een erectiestoornis?

Een erectiestoornis is ontzettend vervelend, het verhinderd het stijf worden van je penis. In sommige gevallen zal dit af en toe zijn, maar er zijn ook mensen die nooit een erectie krijgen. Een erectiestoornis kan verschillende redenen hebben. Hierom zijn er ook verschillende hulpmiddelen die mogelijk zullen werken. Heb jij op dit moment ook last van een erectiestoornis? Dan kun je de volgende tips goed gebruiken.

Oorzaken voor een erectiestoornis

Om te beginnen is het handig als je op de hoogte bent van de mogelijke oorzaken van een erectiestoornis. Allereerst kun je een erectiestoornis krijgen doordat je ongezond leeft. Naast een ongezonde levensstijl is het mogelijk om een erectiestoornis te krijgen door stress. Stress is erg slecht voor het menselijke lichaam, het kan zorgen voor een slechte nachtrust, maar ook voor een erectiestoornis en nog talloze andere problemen. Verder kun je ook een erectiestoornis ervaren door ouderdom, medicijnen, ziekte of een operatie. Of problemen in je hormonen, bloedvaten of zenuwbanen.

Oplossingen voor een erectiestoornissen

Allereerst kun je ervoor kiezen om libido forte te proberen. Dit is een pil waardoor je penis in erectie zal komen. Indien dit niet werkt zijn er nog andere dingen die je kunt proberen. Verder kun je ook een penisring proberen. Dit is een ring die je om je penis heen doet zodat je penis langer stijf zal blijven, deze ring mag dertig minuten blijven zitten. Een ander hulpmiddel om je erectiestoornis tegen te gaan, is een penis vacuüm-pomp. Dit is een pomp die ervoor zorgt dat er meer bloed naar je penis stroomt. Vervolgens kun jij je penis met de penisring maximaal dertig minuten in erectie houden. Verder kun je ook gezonder eten, minder alcohol drinken en stoppen met roken. Deze factoren zullen ook van invloed zijn bij een erectiestoornis. Tot slot kun je proberen om een hoge bloeddruk en cholesterol te vermijden.

Wat te doen tegen een erectiestoornis?