Zelf een blokhut bouwen

Heeft u er ooit over nagedacht om in een blokhut te leven? U kunt samen met familie of een vriend besluiten om er een te maken. Deze leuke activiteit zal u zeker plezieren.

Hoe zou het zijn geweest om te leven als pionier, en dagen te leven in een blokhut?

Zou je je kunnen voorstellen dat je moet leven zonder stromend water? Hoe zou het zijn zonder elektriciteit? Als discipline genoeg hebt, kun je deze blokhut zo inrichten dat het op een echt huis begint te lijken. Hoe pak je dit nu aan? Het is makkelijker dan je denkt! Lekker met een koel glas wat in je eigen blokhut. In de dagen dat er nog echte pioniers waren gingen de pioniers echt op zoek naar water. Dus trek erop uit voor uw eigen glas water. Heeft u ook behoefte aan een bad in de blokhut? Neem een paar blokken hout om het water te verwarmen, tenzij je natuurlijk een koud bad wilt. Wanneer het tijd is om je huiswerk te doen, pak je de kaarsen. Doe de lichten uit en probeer te lezen of doe je huiswerk bij kaarslicht. Dit zijn slechts een paar kleine voorbeelden hoe je je kunt inleven hoe het in die tijd is geweest om als pionier te leven. De ouderwetse blokhut zou zijn overschaduwd door de moderne gebouwen, maar veel van haar kenmerken kom je vandaag de dag tegen. Neem eens een kijkje in de speeltuin, hier staat altijd veel hout. In moderne houten huizen gecombineerd met bakstenen. Wanneer je goed kijkt zul je zien dat hier dezelfde technieken zijn gebruikt als vroeger tijdens de eerste blokhutten.

Om een blokhut te maken heeft u een bijl en een zaag nodig.

Er zijn natuurlijk bomen genoeg te vinden die geschikt zijn voor elke blokhut. U kunt uw eigen unieke blokhut ambachtelijke te maken met behulp van allerlei verschillende materialen. Zorg voordat u aan de slag gaat dat alle benodigdheden aanwezig zijn.

Zelf een blokhut bouwen