4 redenen om een videoproductie in te schakelen

Het inhuren van een videoproductie is misschien wel hetgeen jij al lang had moeten doen, maar dit nog niet besefte. Je kunt namelijk verschillende redenen bedenken, zowel voor particulier als zakelijk, waar een videoproductie voor van pas komt. We noemen hier 4 redenen waarom je een videoproductie als Van Helden Productions zou moeten inschakelen.

 

  1. Een bedrijfsfilm laten maken

 

Een van de belangrijke redenen waarom bedrijfsfilms zo populair zijn is het volgende; een beeld zegt meer dan duizend woorden. Met een bedrijfsfilm kun je op een unieke wijze het karakter en de pluspunten van jouw bedrijf belichten. Zo kun jij op een originele wijze je doelgroep bereiken en de zichtbaarheid binnen je doelgroep vergroten.

 

  1. Een promotievideo laten maken

 

Een promotiefilm is een professionele manier om met beeld en geluid jouw boodschap, product of service uit te lichten. Promotiefilmpjes zijn door de hoge kwaliteit beeld en de sterke boodschap een professioneel en overtuigend communicatiemiddel en kunnen daarmee zeer effectief zijn. Je kunt een video overal gebruiken. Zo kun je het op je website zetten, maar ook verspreiden via sociale mediakanalen.

 

  1. Een instructievideo laten maken

 

Een instructievideo komt ideaal van pas wanneer je stap voor stap een boodschap wilt overbrengen. In een instructievideo kun je dan op een gestructureerde manier uitleggen wat je wilt vertellen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een instructievideo die verteld hoe de consument jouw product of service het beste kan gebruiken. Door middel van het gebruik van animatie in instructiefilmpjes wordt de boodschap vaak nog duidelijker.

 

  1. Een aftermovie laten maken

 

Een aftermovie laten maken van bijvoorbeeld een bedrijfsfeestje of evenement is zowel voor alle collega’s leuk, maar kan ook voor jouw bedrijf heel erg van pas komen. Wanneer je bijvoorbeeld een aftermovie laat maken van een belangrijk bedrijfsevenement, kun je deze video vervolgens online delen om zo ook de mensen te bereiken die niet bij het evenement aanwezig waren. Zo’n aftermovie kan vervolgens weer dienen als promotie voor je volgende evenement.

Je kunt natuurlijk ook denken aan aftermovies van feestjes met vrienden en familie of bijvoorbeeld van een bruiloft. Door een videoproductie zoals Van Helden Productions (www.vanheldenproductions.com) in te huren kun je je mooiste herinneringen vereeuwigen.

4 redenen om een videoproductie in te schakelen