Op maat gemaakte tuingebouwen – tuinkantoren, pensions en opslagruimtes

Een op maat gemaakt tuingebouw is een droom voor vele mensen. De meeste mensen denken dat op maat gemaakte tuingebouwen heel duur zijn, dit weerhoudt velen mensen om er een te kopen. Maar dit is echter niet het geval. Bent u op zoek bent naar een specifiek tuingebouw of wilt u liever niet kiezen voor een standaardmodel? Dan is een op maat gemaakte tuingebouw de juiste keuze. Of u nu op zoek bent naar een blokhut, een paviljoen of een carport, met een op maat gemaakt ontwerpoptie van toonaangevende fabrikanten, kunt u uw droomhuis zelf ontwerpen. Blijf dit artikel lezen om meer te weten over op maat gemaakte tuinproducten, inclusief afmetingen, muren, deuren, ramen en zelfs fabrieksbehandelingen.

De voordelen van een op maat gemaakt tuingebouw

Waarom kiezen voor een op maat gemaakt tuingebouw? Wanneer u uw huis wilt inrichten, wilt u misschien dat het interieur van uw huis uw een bepaald gevoel geeft of een bepaalde sfeer creëert. Dit geldt ook voor een tuingebouw. Of u nu een tuinkantoor of een lounge in uw tuinhuis wil creëren, moet het ook voldoen aan uw persoonlijke smaak. Passen de standaardmodellen niet bij uw smaak? Dan kunt u kiezen voor een op maat gemaakt tuingebouw. Op die manier heeft u een tuingebouw dat past bij uw behoeften, van de grootte en indeling tot de verkleur en het daktype.

Wat zijn de opties?

Als het aankomt op het ontwerpen van een op maat gemaakt tuingebouw, raken veel mensen in de war door de onbeperkte opties. Ze kunnen niet echt beslissen welke elementen ze in hun tuingebouw willen hebben. Om het gemakkelijker te maken, is het raadzaam om te beginnen met het kiezen van een sjabloon voor een tuingebouw. Dit kan een vierkant tuinhuis, een rechthoekig blokhut, een paviljoen, een carport of garage zijn. Wanneer u een bepaald sjabloon heeft gekozen, kunt u beginnen met ontwerpen. Laat uw creativiteit de vrije loop en ontwerp uw eigen tuinproduct. U kunt nu de binnen en buiten muren aanpassen, palen en een baldakijn (met of zonder balustrades) toevoegen. Op deze manier kunt u de grootte, vorm en indeling van het tuingebouw aanpassen aan uw voorkeuren. Wanneer de belangrijkste structurele elementen zijn afgewerkt, kunt u de gewenste daktype, deuren, ramen en zelfs glazen schuifwanden kiezen. Bij de laatste stap kunt u bijvoorbeeld een fabrieksbehandeling of decoratieve elementen zoals een weerheks toevoegen.

Ontwerp uw eigen tuingebouw met een online configurator

Kan ik zelf mijn eigen tuingebouw ontwerpen zonder een architect? Maar natuurlijk! De toonaangevende fabrikanten ontwikkelen gebruiksvriendelijke online configurators waarmee u stap voor stap uw droom tuinproduct kunt ontwerpen. Van kleine tuinhuizen tot ruimte blokhutten. Kies voor een configurator die een 360 ° view biedt.

Wilt u een op maat gemaakt tuingebouw ontwerpen? Ontdek dan onze unieke 3D-configurator op www.woodpro.nl.

Op maat gemaakte tuingebouwen – tuinkantoren, pensions en opslagruimtes