Vijf tips voor relatiegeschenken

Je staat binnenkort op een beurs of evenement en je wilt graag een relatiegeschenk kado doen aan potentiële klanten. Misschien wil jij je partners of medewerkers wel bedanken en zoek je daarvoor een geschikte relatiegeschenk. Je wilt graag iets geven waar iemand iets aan hebt maar wat jou ook voordeel biedt. Wij hebben vijf tips betreft relatiegeschenken.

Een tas met bedrukking

Als je op een beurs staat is een tas met bedrukking van jouw logo een uitstekende relatiegeschenk. Je kunt het tasje vullen met brochures over jouw bedrijf en ook kunnen er andere promotieartikelen in bewaard worden. Kies je voor een rugzak of een boodschappentas heb je ook dikke kans dat hij in de toekomst vaker wordt gebruikt. Zo is een tas niet alleen praktisch maar biedt het ook nog eens gratis reclame.

Waterflessen met logo

Steeds meer mensen zijn bewuster bezig met hun gezondheid. Het drinken van voldoende water is één van de belangrijkste factoren. Een waterfles is dan ook het ideale relatiegeschenk. Het kan overal mee naartoe worden genomen en wanneer je je logo erop laat bedrukken pak je ook nog eens reclame mee.

Seizoensgebonden relatiegeschenken

Je kunt ook overwegen om een seizoensgebonden relatiegeschenk kado te doen. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan een zonnebril wanneer je op een evenement staat midden in de zomer. Het voordeel van zo’n product is dat het direct in gebruikt wordt genomen. Op een regenachtige dag in de winter is een paraplu een prima optie.

Pennen met logo

Pennen is en blijft de nummer één in relatiegeschenken. Het is een product dat iedereen gebruikt en daardoor de meest functionele relatiegeschenk die er is. Iedereen is er vaak blij mee en daarnaast kost het niet veel waardoor je makkelijker meerdere pennen kado kunt doen. Je kunt ook kiezen voor een luxere pen variant zoals een vulpen of pennen met een luxe doos.

Kleding met jouw logo

Je kunt er ook voor kiezen om iets groters uit te pakken en kleding te bedrukken met jouw logo. Zoals een t-shirt, trui of een jas. Een kledingstuk wordt vaak gewaardeerd en het zorgt ervoor dat je gratis wandelende reclame hebt wanneer het gedragen wordt. Het is wel een duurdere optie dan dan de andere.

Een relatiegeschenk uitzoeken doe je bij HSG Relatiegeschenken!

Vijf tips voor relatiegeschenken