Wat is zijnsoriëntatie?

Doen wat je werkelijk wilt, dat is wat iedereen graag wilt. Maar hoe kom je daar? Met meditatie, visualisatie en begeleiding van een spirituele coach kun je gaan rusten in het zogenaamde ‘zijn’. Het zijn wie jij bent. Zijnsorientatie leert je om tot je kern van jezelf terug te keren waardoor je zelfverzekerde beslissingen kan maken die passen bij jou en jou persoonlijk.

Wat is zijnsorientatie voor jou?

Bij zijnsorientatie creëer je een open houding. Een houding zonder oordelen. Een houding van waarderen van hoe het nu is. Er is geen strijd meer met jouw gedachten over wat werkelijkheid is. Zijnsoriëntatie is de bron of kern in jezelf.

De vier bewustzijnsniveaus van zijnsorientatie

Om ergens te komen met zijnsorientatie doorloop je vier stappen of treden van perspectief. Beginnende met geen perspectief, eerste perspectief, tweede perspectief en derde perspectief. Bij ‘geen perspectief’ bevind je je in een uitzichtloze situatie met gevoelens van angst en onzekerheid. Bij het eerste perspectief leer je jezelf om pijn te erkennen. Bij het tweede perspectief leer je jezelf kennen en zien wie je bent. Bij het derde perspectief leer je om jouw wijsheid, kracht, schoonheid en aandacht te richten op jouw ware ik.

Wat zijn de doelen van een cursus zijnsorientatie?

Wat leer je precies van een cursus zijnsorientatie bij ZoMa Opleidingen? Met zijnsorientatie leer je eigenlijk wie je in jouw kern werkelijk bent. Als je weet wie je werkelijk bent kan je je ook makkelijker ontspannen. Dit heeft het gevolg dat je betere beslissingen voor jezelf kan maken door je zelfkennis. Niet om succesvoller te zijn in je werk maar juist comfortabeler e succesvoller te zijn in je privéleven.

Bij zijnsorientatie leer je voornamelijk jezelf kennen. Jouw waarheden. Je leert de kern van wie je bent (het zijn) kennen. Met vier perspectieven ga je stap voor stap en met behulp van meditatie naar een perspectief dat veel over jezelf zegt.

Wat is zijnsoriëntatie?