Welke kerstpakketten kan je geven?

In december is het een traditie om kerstpakketten uit te delen aan je personeel. Het is zeker niet verplicht om dit te doen, maar wel erg leuk. Voor het personeel is het een extra beloning voor het harde werken dat ze het afgelopen jaar hebben gedaan. Maar wat geef je nou als kerstpakket? Met veel personeel zijn er veel verschillende dingen die mensen leuk vinden. Ben je nog op zoek naar wat inspiratie voor een kerstpakket? Lees dan gauw even verder.

Borrelplank

Iedereen houdt van gezelligheid en lekker eten. Het is daarom een erg leuk idee om een kerstpakket samen te stellen met allerlei onderdelen voor een borrel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende kazen, tapas, zoutjes en een flesje wijn. Op die manier kan iedereen eruit halen wat hij of zij lekker vindt. Iedereen van het personeel heeft dan een goede reden om een gezellig borrelavond te organiseren met vrienden, familie of misschien wel collega’s.

Drankenpakket

Meer dan driekwart van de mensen drinkt wel eens alcohol. Vooral tijdens de feestdagen vloeit dit rijkelijk. Daarom is het leuk om als kerstpakket een drankpakket te geven met verschillende soorten biertjes, speciaalbier, wijn en likeurtjes erin. Zo zit er voor ieder wat wils in. Het beste is wel om van te voren even te inventariseren wie er eventueel geen alcohol drinken. Voor deze mensen kan je een alternatief kerstpakket laten samenstellen.

Verzorgingsproducten

Iedereen houdt van eten en drinken, maar iedereen moet zich ook verzorgen. Daarom is het ook een idee om een kerstpakket te geven met allerlei verzorgingsproducten erin. Denk hierbij aan een luxe bad- en douchepakket. Gebruik hiervoor niet de standaard pakketjes die bijvoorbeeld bij Kruidvat te koop zijn. Maak er wel echt een geschenk van. Kies bijvoorbeeld voor een Rituals pakket. Dit is wat luxer en voelt echt als een cadeautje om dit als kerstpakket te ontvangen. Mensen hebben hier ook maandenlang plezier van.

Welke kerstpakketten kan je geven?